<<< Vissza

A város olyan lesz, amilyenné tesszük
Tanácskozás a köztéri rongálásokról

2003. november 14.

 
A város önkormányzata képviselő-testülete szeptemberi ülésén tárgyalta és fogadta el azt az intézkedési tervet, amely a település közterületein elszaporodott rongálások visszaszorításáról szól. A város vezetése célul tűzte ki, hogy Szentes szebb, otthonosabb, komfortosabb legyen, az itt lakók kedvére és örömére. A terv megvalósításához segítségül hívja a város lakosságát!

Az intézkedési terv részeként november 25-én, kedden délután 3 órakor tanácskozást tartanak a Művelődési és Ifjúsági Házban.

A fórumon a lakosság egyes rétegeit jól ismerő emberek mondják el röviden gondolataikat, véleményüket, javaslataikat a köztéri rongálásról és a visszaszorítása érdekében tehető intézkedésekről, majd a szervezők erre szeretnék kérni a tanácskozáson résztvevőket is.

- A rendezvényről feljegyzés készül, amelyet a résztvevőknek megküldünk. Azt szeretnénk, hogy az elhangzottak alapján, és az ötleteket kiegészítve, vagy továbbfejlesztve tavaszra, amikor a közterületeket ismét birtokba vesszük minél többen, minél több emberrel együtt - fiatallal, fiatalos középkorúval és örökifjú idősebbel - tevékenyen részt vállalnának közös célunk megvalósításában. Szeretnénk minden jó ötletnek nyilvánosságot biztosítani és segíteni a megvalósulásban - tájékoztatta lapunkat Csányiné dr. Bakró-Nagy Vera aljegyző.


<<< Vissza