<<< Vissza

Teher mentesen

2003. október 10.

 
A Szentesi Kinizsi NB III-as asztalitenisz csapata a tavalyi gyenge szereplés után, a 2003-2004-es idényben bízik a jóval jobb eredményben. Zoltai Zoltán szakosztályvezető az idei tervekről beszélt.

- Négy fordulón van túl a csapat. Az eddigi mérleg egy győzelem, egy döntetlen, s két vereség. Szégyent nem vallottunk, de a bajnoki elsőségért már nem tudunk harcba szállni. Az előzetes várakozások alapján dobogó közeli eredményt várok. A tavalyi évhez képest a hozzáállásban is lényeges változás történt. Mindenki sokkal lelkesebb, amit az bizonyít, hogy éveken át nem sikerült magasabb osztályba lépni, de az így elszenvedett csalódáson túl tették magukat a srácok.

Sikerült fiatalítanunk, a csongrádi ifj. Kocsis István személyében. Reméljük, hogy lendületet fog adni a társaságnak. Sok játéklehetőséget biztosítunk számára. Mindenkire számítok a bajnoki meccseken. Gyakorlatilag hét játékos közül tudok válogatni.
Név szerint: T. Nagy Zsolt, Erdész Tibor, Csúcs János, Bugyi Péter, Kürti Sz. Imre, ifj. Kocsis István és Zoltai Zoltán.

Az asztalitenisz nagy részben idegi és pszichikai sport is. Sok függ attól, hogy lélektanilag hol áll a csapat, hogy tud koncentrálni. Azt hiszem most már nincs nagyon nagy teher rajtunk, felszabadultan és bátran tudunk játszani. Bízok a srácok hozzáállásában, s nem hiszem, hogy csalódottságról fogunk beszélni a bajnokság végén.

Eredmények:
harmadik forduló, Szentesi Kinizsi-Gyula 7-11, pontszerzők: Erdész, Zoltai, T. Nagy 2-2-2, Csúcs 1,
negyedik forduló, Kiskunfélegyháza II - Szentesi Kinizsi 12-6, pontszerzők, Erdész Tibor 3, T. Nagy Zsolt 1, Csúcs János 1, Kocsis István 1

D.V.Z.


<<< Vissza