<<< Vissza

Jön a Honvéd

2003. október 3.

 
Sátoraljaújhelyen lépett pályára az elmúlt hétvégén a Szentesi TE NB II-es labdarúgó-csapata. Bozóky Zoltán vezetőedző elmondása szerint jól kezdték a mérkőzést, az első félidőben több komoly ziccerük is adódott, ám a lehetőségek sorra kimaradtak. Fordulás után a hazaiak szereztek vezetést, majd később növelni tudták előnyüket. Igaz Szabó szépített, a bajnoki pontok mégis otthon maradtak.

Vasárnap 15 órakor a Salgótarján gárdáját látják vendégül Kellerék a Kurca partján. Bozóky mester szerint az elmúlt hétvégi kudarc megviselte a játékosokat, de szeretnének kilábalni a vereség okozta letargiából. Egy esetleges győzelem valószínűleg komoly hangulatjavító lenne. Az eltiltott Ábelen kívűl mindenki a vezetőedző rendelkezésére áll. A várható szentesi kezdőcsapat: Kolláth (Biró) - Márics, Keller, Taskovics, Gyagya - Kerepeczky, Tóth, Szabó, Pálfi - Szarvas, Nana.

A labdarúgó Magyar Kupa legjobb 16 csapata között ott találhatjuk a Szentesi TE együttesét is. Az elmúlt héten elkészítették a következő forduló párosítását és a sors szeszélye folytán ismét a Bp. Honvéd látogat majd városunkba október 29-én. A két csapat korábban szintén a kupában találkozott egymással, akkor a Kispest 3-2-re győzött és jutott tovább. Azóta mindkét gárda játékosállománya átalakult, a Honvéd jelenleg az NB I/B-ben az élen áll. Bozóky Zoltán várakozása szerint remélhetőleg méltó ellenfelei lesznek majd neves ellenfelüknek és igyekeznek megnehezíteni a Honvéd dolgát.

H. V.


<<< Vissza