<<< Vissza

Megütötték a polgárőrt

2003. szeptember 19.

 
Fábiánsebestyénben a hétvégi diszkó után a polgárőrök segítettek a rendfenntartásban és a diszkó bezárásában, amikor egy fiatalember odament az egyik polgárőrhöz, akit tettleg bántalmazott. Mivel a polgárőr szolgálatban volt, ezért közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indítottak eljárást a férfi ellen.

Kiflit loptak az egyik szentesi pékségből. A fiatal betörők a szúnyoghálót vágták fel, majd péksüteményekkel távoztak a helyszínről. A rendőrök azóta elfogták az elkövetőket.

Ugyancsak elkapták azt a fiatalembert, aki a Petőfi utcán az elmúlt hétvégén beverte a kirakatot.
Egy tanyába törtek be ismeretlenek Szentes külterületén néhány napja. A bűnözők műszaki cikket, élelmiszert vittek magukkal. Ismét felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy értékeket, gépeket őrizetlenül ne hagyjanak a hétvégi házakban, tanyákon.

Két súlyosabb baleset is történt Szentes közelében az elmúlt két hétben. Szeptember 7-én hajnalban Gádoros és Fábiánsebestyén között egy szentesi férfi egy jobbra ívelő kanyarból kifelé haladva a menetirány szerinti bal oldalra sodródott, majd fékezés közben az árokba csúszott, ahol felborult, majd megállt.

A balesetben az egyik utas súlyos, életveszélyes, három másik pedig könnyű sérülést szenvedett. Szeptember 13-án 6 óra 20 perckor Szentes és Hódmezővásárhely között egy kunszentmártoni lakos Polski Fiattal tartott Vásárhely felé, amikor járműve megcsúszott az úton, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött az ott érkező távolsági autóbusznak, majd a Polski a jobb oldali árokba borult. Az autó sofőrje súlyos, életveszélyes, két utasa pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

H. V.


<<< Vissza