<<< Vissza

Repült a szék a Bölényben

2003. augusztus 29.

 
Augusztus 22-én este a Fehér Bölény sörözőben szólalkozott össze egy férfi és egy nő, akik mellesleg élettársak. A szópárbaj tettlegességig fajult, majd az ingerült páros székeket kezdett dobálni, ezek közül az egyik az ott lévő játékgép üvegét is beverte.

Szombatra virradóra a cserebökényi szarvasmarhatelepre hatoltak be ismeretlenek, akik 1400 liter gázolajat vittek el 366 ezer forint értékben.

Augusztus 21-re virradóra a szentei központi autóbuszmegállóból loptak el egy női MB kerékpárt, melynek elején kosár található. A kerékpárt megtalálták, a két elkövetőt elfogták a rendőrök. A bringa várja gazdáját a szentesi rendőrkapitányságon. Ugyancsak itt vehető át az a szürke S Rover típusú MB, amelyet május 10-e körül a Kossuth térről vittek el.

Nagymágocson, augusztus 24-én az Autóscsárdában randalírozott egy férfi, aki belekötött a vendégekbe, megrugdosta a csocsóasztalt, majd az ott játszókat is. Szintén Nagymágocson történt, hogy az egyik zöldségespavilonba behatoltak a helyi nevelőotthon lakói közül néhányan, és csokoládét vittek magukkal húszezer forint értékben.

A nagyobb kárt mégis azzal okozták, hogy az ott lévő árukészlet nagy részét, zöldségeket, konzerveket összetörték, a pénztárgépet megrongálták. A fiatalkorúak 180 ezer forint értékű árut tettek tönkre.
Büntetőeljárás indult egy cserebökényi fiatalember ellen, aki három hónapon keresztül szinte folyamatosan dézsmálta a helyi kukoricást, mintegy 100 ezer forintnyi tengerit vitt magával szorgos munkával, ráadásul még egy közeli tanyát is meglátogatott - természetesen hívatlanul.

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy szentesi férfi ellen, aki ittasan látogatott el a Koszta J. utcai családsegítő központ épületébe, majd ott kiabálni és köpködni kezdett, végül az épület bejárati ajtaját is megrugdosta.

H. V.


<<< Vissza