<<< Vissza

Sporthírek röviden

2003. augusztus 29.

 
Jön a Kazincbarcika!

Az elmúlt hétvégén egy szerencsének mondható góllal tartotta otthon a három bajnoki pontot a Makó gárdája a Szentesi TE ellenében. Vasárnap máris javíthatnak a Kurca-partiak, délután fél hatkor ugyanis a Kazincbarcika csapatát látják vendégül a Bozóki-fiúk. A szentesi csapatban biztos nem lép pályára Pálfi, aki eltiltását tölti, valamint Tóth-Kovács, aki sérüléssel bajlódik. Bozóki Zoltán vezetőedző szerint fontos lenne a három pont begyűjtése a fiatal, de néhány rutinos játékossal kiegészített Kazincbarcika ellen. A vendégek eddig egy győzelemmel és egy vereséggel az NB II 6. helyén állnak a tabellán. A Szentes várható kezdőcsapata: Kolláth, Márics, Erdei vagy Kerepczky, Keller, Gyagya vagy Tóth Cs., Ábel, Nyerges, Szabó T., Taskovics, Nana, Szarvas.

H. V.



Petőfis dzsúdó

A salgótarjáni edzőtábor után Szentesen folytatta a felkészülést a Petőfi DSE cselgáncs szakosztálya. Augusztus 16-án Korcsik János (HMG) a paksi Atom-kupán - junior nemzetközi verseny - 7. helyezést ért el, majd részt vett a nemzetközi edzőtáborban is.
A diák A-B-C serdülő lányoknak és fiúknak augusztus 23-án Szegeden a Szent István-kupa nemzetközi versenyen volt lehetőségük felmérni a nyári felkészülés eredményességét. 1. Dékány Dóra és Nagypál Katalin (Petőfi S. isk.), 2. Gyói Alexandra (Petőfi S. isk.), 3. Fekete Árpád (Kiss B. isk.), 5. Kis Koppány (Deák F. isk.) és Koncz Roland (Petőfi S. isk.), 7. Csala Dávid (Klauzál G. isk.). Edző: Tóth Béla


<<< Vissza