<<< Vissza

Hamis rendszámmal a motorostalálkozón

2003. augusztus 8.

 
Súlyos testi sértés miatt indult eljárás egy szentesi férfi ellen, aki a hétvégén - szóváltást követően - úgy megütötte vitapartnerét, hogy annak eltörött az orra.

Egyedi azonosító meghamisítása miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen, aki motorjára rendszámot készített. A motorostalálkozóra érkező úr járműve sem műszaki vizsgával, sem kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkezett, ráadásul a jármű átíratása sem történt meg. Ráadásul a "szelíd motoros" még jogsinak is híján volt...
A néhány napja véget ért Sörfesztiválon rendbontás, bűncselekmény nem történt, ilyen jellegű bejelentés nem érkezett a rendőrségre, ami egyébként az augusztus 19-20-i rendezvényeket fokozottan biztosítja majd.

Szerencsére személyi sérüléssel járó baleset nem, csak anyagi káros ütközések történtek az utakon. Gyakoriak az olyan balesetek, amikor az útról lekanyarodni szándékozó autós behúzódik a választóvonal mellé, ám nem veszi észre, hogy közben már megkezdték járművének előzését. Ilyen jellegű volt az a baleset is, amikor - még július végén - egy trabantos igyekezett a Csongrádi útról lekanyarodni a Kiss Zsigmond utcára, ám figyelmetlenség miatt nekiütközött az őt előző Wolksvagen Transporternek.

H.V.


<<< Vissza