<<< Vissza

Pergőbb, dinamikusabb műsor

2003. augusztus 1.

 
Amint azt bizonyára sokan észrevették, július 28-án reggel 6 órától új műsorszerkezettel várja hallgatóit a Rádió Szentes stábja. Mint Besenyei Gábor stúdióvezetőtől megtudtuk, az időponttól reggel 6 órától óránként jelentkeznek friss hírekkel, napi négy alkalommal pedig hírösszefoglalóval. Ezen belül helyi hírekkel délelőtt 9, 12, délután 3 és 6 órakor jelentkeznek. Közben úgynevezett beszélgető műsorokkal kötik le az érdeklődő hallgatók figyelmét.

A tematikus műsorokban lesz életmód-, divat- és női magazin, hobbikertész-műsor, lesz autótechnikai magazin, továbbra szerdánként jelentkezik majd a népzenei rovat, valamint felváltva az önkormányzati és a kórházi fogadóóra. Ez utóbbiaknál a hallgatók is feltehetik kérdéseiket, esetleges problémáikra azonnal választ kaphatnak. Természetesen továbbra is programban marad a kívánságműsor, SMS-ben is naponta délelőtt 10-11 és délután 2-3 óra között várják a hallgatók zenei igényeit.

Várhatóan több hang jelentkezik majd a stúdióból, kicserélték a szignálokat, a zenei műsor is részben módosul, reggel 6-tól 8-ig egy pergőbb, dinamikusabb zene szól. A már hagyományos műsorok közül továbbra is hallható lesz a sajtószemle (délelőtt 9 óra után). A szentesi képviselő-testület üléseit a Rádió Szentes élő adásban közvetíti majd péntek délutánonként. Terveznek helyszíni kívánságműsorokat, továbbá sztárinterjúk, diákoknak, pedagógusoknak szóló műsorok színesítik a programot. Az új műsorszerkezetben is várják a hallgatók témaajánlásait, kérdéseit, hiszen továbbra is a hallgató a fontos számukra.

A stúdióvezető elmondta, hogy egyenlőre a rádió nem válik le az Antenna Hungáriától, hiszen ebben a magasságban távolabbra sugározhatnak, több településen hallhatják az adást. A műsorszerkezet-váltásnál elsősorban a hallgatottság javítása volt a cél. Azon keresztül a reklámidő növelése. Pergőbb, dinamikusabb rádiót szeretnénk készíteni - jelentette ki Besenyei Gábor.


<<< Vissza