<<< Vissza

Baleset a posta előtt

2003. július 25.

 
Egy szegvári fiatalkorú ellen indított büntetőeljárást a szentesi rendőrkapitányság. A fiatalember egy esztendő leforgása alatt betört a helyi művelődési ház büféjébe, ellopott két mobiltelefont, valamint az egyik üzem területén lévő irodából pénzt vitt magával.

Az elmúlt hét péntekére virradóra ismeretlenek betörtek a szentesi Ady E. utcán található jérce boltba. A betörők felfeszítették az ajtót, majd 240 ezer forint értékű élelmiszert vittek el. Az ügy érdekessége, hogy a nyomozás megkezdése után a nyomozókutya azonnal szagot fogott, egészen a központi ABC-ig határozottan haladt a nyomon, amikor az útkereszteződéshez érve az egyik ott parkoló autó elindult, és majdnem elütötte a kutyát és a kísérőjét.

Hétfő este Szegváron - a rendelkezésre álló adatok alapján - két testvér vitatkozott össze az utcán. A szóváltást megelégelte egy idős hölgy, aki szólt, hogy fejezzék be a veszekedést. Az egyik férfi azonban dühét az asszonyra irányította, bántalmazta, majd a kerékpárjának küllőjét kirugdosta. Az agresszív úr ellen garázdaság miatt indult eljárás.
Június másodikára virradóra törtek be az Apponyi téri újságosbódéba. A nyomozás során végre a rendőrség előtt is ismertté vált az elkövető személye, akit rövidesen eljárás alá vonnak majd.

Baleset történt a Kossuth utcán a posta épülete előtt, ahol egy trabantos szeretett volna megfordulni, ám elébe kanyarodott egy arra érkező Suzuki motorkerékpárnak. A motor az ütközés után nekicsúszott egy másik autónak. A motor vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A vizsgálat szakértő bevonásával folytatódik. Rövid időn belül ez volt a második motoros baleset a belvárosban.

Továbbra is fontos, hogy az alapvető fürdőzési szabályokat betartsák a nyaralók. Az uszodai csúszdán - elsősorban az Anakonda nevezetűn - ne csak magunkra, hanem egymásra is figyeljünk, mert így elkerülhetőek a komoly balesetek.

H. V.


<<< Vissza