<<< Vissza

Megszűnik a ruhagyári járat

2003. július 25.

 
Területi menetrendi értekezletet tartottak a városházán. Az új menetrend bevezetése előtt hagyomány már, hogy a Tisza Volán Rt. szakemberei és a polgármesteri hivatalok ezzel foglalkozó munkatársai megbeszélést tartanak. Mint ismeretes, az európai uniós elvárásoknak megfelelően tavaly óta hazánkban is decemberben történik menetrendváltozás.

A résztvevők elmondták véleményüket, megtárgyalták, milyen változtatásokra törekednek. Elsősorban a helyközi buszokról esett szó. Mint megtudtuk, Szentes helyközi közlekedésében igazából nem várható változás. A helyi közlekedésben szeptember 1-jétől a ruhagyári járatok megszűnnek.

Volt egy reggeli és délutáni 2-es járat, a ruhagyári dolgozókat szállította, de mivel az üzem bezárt, azóta nincs utasa a járatnak. Helyette a 6-os vonalon (Kontavill Rt.-vasútállomás-Kossuth tér-Drahos utca) útvonalon indítanak új járatokat. Képünkön a Tisza Volán Rt. képviseletében balról Kelemen László kirendeltség-igazgató, Mező István termelési és forgalmi igazgató és Kónya Szilveszter menetrendi főmunkatárs a tárgyaló felekkel.


<<< Vissza