<<< Vissza

Rögtönzés és gála

2003. június 20.

 
Jubilál a szentesi színjátszás. Két jeles évfordulóra is emlékezhetünk ebben az évben. A drámai tagozat 25 éves és az amatőr színjátszás 50 éves fennállása alkalmából kétnapos rendezvénysorozat zajlik.

Június 27-én 15 órakor a szentesi Tóth József színházteremben a Diákszínpad összegyűlt tagjai és a 25 évnyi drámatagozatos osztály lép fel; időben visszafelé haladva minden osztály egy kb. 10 perces színpadi rögtönzést ad elő.

Reményeink szerint ez a színházi program nagyon jól illusztrálja majd az immár több nemzedéknyi volt diák mai napig élő tehetségét, kreativitását. Természetesen ezen osztályokban azok is a színpadra fognak lépni, akik régen túlszárnyalták már az amatőr kereteket - nekünk mégis volt osztály- és iskolatársaink azok a művészek, akikre ma egy ország felnéz.

A HMG diákszínpadának és a drámai tagozatának jubileumi rendezvényei június 28-án, szombaton este 21 órakor gálaelőadással folytatódnak a Művelődési és Ifjúsági Ház melletti szabadtéri színpadon.

A nagyszabású és várhatóan igen színvonalas, a Horváth Mihály Gimnázium és az önkormányzat által szervezett programban fellépnek: Alföldi Róbert, Bácskai János, Balázs Zoltán, Böröcsök Enikő, Crystal (Lajtai Katalin és Kasza Tibor), Czvetkó Sándor, Fesztbaum Béla, Gáspár Sándor, Hajduk Károly, Hevesi Tamás, Kárász Zénó, Náray Erika, Szávay Viktória, Szekeres Adrienn, Széles László, Varga Gabriella, Vass György, Zsédenyi Adrienn.


<<< Vissza