<<< Vissza

Volt már jobb is!

2003. június 13.

 
A Szentesi Kinizsi NB III-as asztalitenisz-csapata a 2002-2003-as bajnoki idényben nem a legjobb formáját mutatta, mindez az eredményen is meglátszik. A pontvadászat végeztével Zoltai Zoltánnal a csapat szakosztályvezetőjével az év végi bizonyítványt értékeltük.

- Hogyan értékeli az együttes szereplését? Miben látja a gyenge teljesítmény okát?

- A nem túl fényes szereplés oka több tényezőből tevődik össze. A viszonylag gyenge teljesítmény egyik oka az volt, hogy a legjobb játékosunk Bunda Szabolcs magasabb osztályba (Makó NB II) igazolt. Úgy volt, hogy Erdész Tibor is abbahagyja a játékot, de az utolsó két fordulóban ismét csatasorba állt. A két legjobb játékos ilyen módon történő kiválása érzékenyen érintett bennünket. Ugyanakkor a többi csapattagok sem tudtak olyan intenzitással készülni, mint a korábbi időkben. T. Nagy Zsolt sem tudott megfelelő edzésmunkát végezni szintén munkahelyi elfoglaltsága miatt. Ennek ellenére végigjátszotta a mérkőzéseket. A szerencse sem pártolt mellénk, hiszen több olyan összecsapásunk volt, amit minimális különbséggel vesztettünk el. Az együttes a nyolcadik helyen fejezte be a bajnokságot. Ez a teljesítmény volt az utóbbi évek legrosszabb eredménye. Ha mindenki megfelelően tudott volna készülni, jobb bizonyítványt szereztünk volna.

- Egyénileg kivel elégedett s kivel nem?

- T. Nagy Zsolt a korábban említettek ellenére 70 százalék fölött teljesített. Sajnos a leggyengébb teljesítményt én nyújtottam.

- Önök felett is elszállt az idő, a magas átlagéletkor nem befolyásolta-e a csapat teljesítményét?

- Határozott válaszom, hogy nem. Bár hiányoznak a fiatalok. Sajnos a helyi fiatalok meg sem közelítik azt a szintet, ami az NB III-as osztályban való szerepléshez kell.

- Távolabbi tervek?

- Most egy kis pihenő, és augusztus elején kezdjük az alapozást. Fiatalítani szeretnék, és elsősorban szentesi játékosokra alapozni. A két szakosztály összefogására lenne szükség.


<<< Vissza