<<< Vissza

Szabadidős táborok

2003. május 30.

 
A Szabadidős Sportklub több táborba várja az érdeklődőket a nyáron. A részletekről az alábbiakban tájékoztatjuk olvasóinkat.

Kézműves alkotótáborba várják a 6-14 éves gyermekeket, de 15 fő határon túli magyar gyermek is érkezik a táborba. A június 23-28-ig tartó elfoglaltságot Bárányné Magyar Ilona vezeti. Kézműves foglalkozások: rajz, festés, korongozás, makramé, gyöngyfűzés, textilfestés, origami, szövés, gyékényfonás (4 csoportban). A foglalkozások 8-16 óráig tartanak.

A tánctábort június 30-július 6-ig látogathatják a 6-14 éves gyermekek (20 főt Bácskatopolyáról várnak). A formális modern táncokat és a jazzbalett alapjait Lakosné László Piroskától sajátíthatják el. A tánclépéseket 8-16 óráig gyakorolhatják.

A bűnmegelőzési gyermektábor Szigligeten lesz augusztus 16-22-ig, amelyet Medgyesi István ny. pedagógus vezet. Szállást és napi háromszori étkezést az önkormányzat ifjúsági táborában kapnak a 8-14 éves gyermekek. Foglalkozások: 20 óra bűnmegelőzési szakelőadás és gyakorlati képzés rendőr szakelőadó vezetésével, természetjáró és honismereti túrák, strand.

A természetjáró és honismereti gyermektáborba a 8-14 éves gyermekeket várják Szigligeten augusztus 16-22-ig. A programokban szerepel természetjáró, természetismereti és honismereti túra, sportjátékok, strand, Veszprém, Nagyvázsony, Tapolca, Sümeg, Keszthely, Szigliget, Tihany nevezetességeinek a megtekintése, barangolás a Szt. György-hegyen és a Badacsonyban, de hajókirándulást is terveznek a Balatonon.

A gyermek- és családi tábor résztvevői augusztus 2-7-ig Szigligeten, az önkormányzat gyermektáborában pihenhetnek. Elhelyezés 8 ágyas faházakban, napi háromszori étkezéssel. A programok szabadon választhatók vagy szervezettek. Veszprém, Nagyvázsony, Tapolca, Sümeg, Keszthely, Szigliget, Tihany, Szt. György-hegy, Badacsony, hajókirándulás a Balatonon, strandolás.

A táborokba június 15-éig jelentkezhetnek az érdeklődők, valamint bővebb felvilágosítást kaphatnak a Szabadidős Sportklub Tóth J. u. 28/A sz. alatti helyiségében, szerdánként 15-17 óra között.


<<< Vissza