<<< Vissza

Sporthírek röviden

2003. május 23.

 
Bronzérem

Az elmúlt hetekben is versenyeztek a Petőfi DSE cselgáncsosai. Május 17-én Baján rendezték meg a diák "B" korcsoport (1992-es születésűek) diákolimpia országos döntőjét, ahol Fekete Árpád (Kiss Bálint Református Általános Iskola) 5. helyezést ért el.
Másnap szintén Baja adott otthont a serdülők (1989-90-es születésűek) nemzetközi versenyének. A sporteseményen Nagypál Katalin és Gyói Alexandra (mindketten a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulói) egyaránt 3. helyezést ért el. Edző: Tóth Béla.


Botlottak

A megye III. osztályában szereplő Szentesi Kinizsi hazai pályán fogadta Székkutas csapatát. Ezen az összecsapáson született eredmény nem kerül be a kinizsi aranykönyvébe, hiszen a vendégek Papp, Héjja és Domján találataival háromszor állították megoldhatatlan feladat elé a hazaiak kapusát. A Kinizsi legénységének mindössze kétszer, Tóth Dániel és Labádi révén sikerült mattolni a székkutasi kapust. A mérkőzés végét jelző hármas sípszó után az eredmény 3-2 a Székkutas javára.


Diadal

Második bajnoki győzelmét szerezte meg hazai pályán a Szentesi VSC 91'-esek rögbi csapata hétvégén. A szentesiek a Pécs csapatát látták vendégül. Esélyeshez méltón a házigazdák kezdtek jobban és végig a kezükben tartották a mérkőzés sorsát. A találkozót 69-12-re a 91'-esek nyerték.


<<< Vissza