<<< Vissza

Évzáró a női focistáknál
 Pályára lépett a B-közép

2003. május 23.

 
Remélhetőleg hagyományt teremtő évzárót tartottak az AL-KO Szentesi TE női teremlabdarúgói. Az egész évben mellettük kitartó és hangoskodó "B" közép focimeccsre hívta ki az NB I-es női teremlabdarúgó-csapatot. Az ötször húszperces derbin bebizonyosodott, hogy a "B" közép a lelátón jobb műsort produkált mint a Szentes Városi Sportcsarnok parkettáján.

A szurkolók válogatottja számolatlanul kapta a gólokat, sőt be is segítettek két öngól erejéig a hölgyeknek. Igyekeztek a szurkolók is, jó néhányszor be is találtak a hölgyek kapujába. A győzelemért járó három pontot a gyengébb nem képviselői kasszírozták be.

A végeredmény láttán nyugodtan elmondható, hogy a hazai és vidéki mérkőzéseken a Kurca-parti "B" közép hangerőben nagyon jó, de a labdarúgás területén van még mit tanulni a hölgyeknek.

A focishow után egy közös vacsorán emlékeztek az idei bajnoki évad legszebb pillanataira. Pohárköszöntőjében Földvári Nagy István a Szentesi TE elnöke a következőket mondotta.

- A női csapatnál ez az év viharosnak mondható. Ennek ellenére nagyszerűen helytálltak. A futsal NB I-es női teremlabdarúgásban megszerzett ezüstérem önmagáért beszél.

Hevesi Tamás edző így értékelt: - Az ismert problémák ellenére a csapat összetartott. Az együttes megjárta a poklot és mennyet, de most már a végeredmény ismeretében kimondhatjuk. "Minden jó, ha a vége jó".

Dunás Varga Zoltán


<<< Vissza