<<< Vissza

Sporthírek röviden

2003. május 16.

 
Diákolimpiákon
Május 10-én Debrecenben a diák "A" korcsoportú (1991-es születésű) lányoknak és fiúknak rendeztek cselgáncs diákolimpiát Debrecenben. Az országos döntőn a Petőfi DSE versenyzője, Dékány Dóra a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója 3. helyezést ért el.
Másnap Szombathelyen a serdülő "B" (1990-es születésű) fiúknak rendezték meg az országos döntőt. A diákolimpián Csala Dávid (Klauzál Gábor Ált. Isk.) bronzérmet szerzett, míg Radics Róbert és Bozóki Rajmund (Petőfi Sándor Ált. Isk.) ötödik helyezést ért el.
Edző: Tóth Béla

Magyar Kupa
Csak a Szentesi TE labdarúgócsapata tudott győzelemmel szolgálni a szerdai Magyar Kupa fordulóban, a Kinizsi hazai pályán kikapott. Az NB III-as listavezető Derekegyházán próbálta kárpótolni szurkolóit az elmúlt hetek sikertelenségéért. A megye III-as bajnokságban jeleskedő hazaiak nem okoztak nagy nehézséget a Kurca-partiaknak, a találkozót 4-0-ra a Szentesi TE nyerte.

A másik szentesi alakulat hazai pályán látta vendégül az NB III-as Algyő gárdáját. A két csapat közötti osztálykülönbség ellenére a Kinizsi közreműködésével gólzáporos mérkőzést láthattak a nézők. A találkozó végeredménye 6-3 lett az Algyő javára.

Ezüstérem
A Budapest-kupa nemzetközi versenyen vettek részt a Petőfi DSE cselgáncsosai az elmúlt hét végén. A serdülő Gyói Alexandra ezüstérmet, Nagypál Katalin pedig 5. helyezést ért el. Mindketten a Petőfi iskola tanulói, edzőjük Tóth Béla.


<<< Vissza