<<< Vissza

Továbbra sem megy

2003. május 16.

 
Zsinórban a harmadik döntetlent játszotta a Szentesi TE együttese. Az alföldi csoport listavezetője legutóbb Túrkevére látogatott. Furcsa gólok mérkőzésének is nevezhetnénk az idegenbeli szereplést.

A Bíró-Márics-Erdei, Tóth Cs., Kelemen-Kurucsai, (Pálinkó), Mátyás, Koncz, Pálfi (Fajkusz) - Nana (Török), Szarvas, edző: Bozóki Zoltán összeállítású Kurca-parti gárda a 17. percben Szarvas szemfülességének köszönhetően 1-0-s vezetést szerzett a Bozóki-legénység.

Folytatásban mint már annyiszor helyzetek maradtak ki. Vendég előnnyel vonultak pihenőre. Fordulás után egy furcsa góllal egyenlítettek, a hazaiak szabadrúgást végeztek az oldalvonal mellett.
A labda mintegy negyvenméteres röppálya után átszállt az egymással küzdő védők és támadók között, majd a gólvonal előtt lepattant, s jutott a gólvonalon túlra, így lett a végeredmény 1-1.

A képen látható Szentesi TE U 16-os csapata 5-4-re verte a Hódmezővásárhely gárdáját. A másik, U 19-es szentesi együttes nem tudta megismételni a fiatalok diadalát, ők 4-2-es vereséget szenvedtek a HFC-től.


<<< Vissza