<<< Vissza

Győzött a Bertók SC
 A medencéből jelentjük

2003. május 16.

 
Hétvégi győzelmével némiképp kompenzálta a "csabai Waterloo-t" a Bertók SC. A Carnex-Szentes serdülő csapata két győzelemmel búcsúzott az alapszakasztól. A Kontavill utánpótlás csapataira duplaforduló vár.

A bajnoki tabella alapján jóval esélyesebb budapesti MAFC csapatát látta vendégül a Bertók SC az OB-I/B-s vízilabda bajnokság 22. fordulójában. A vasárnapi találkozó első percei papírforma szerint peregtek, 2-0-ra elhúztak a fővárosiak, de szerencsére még időben tudott kontrázni a hazai csapat. Félidőre hatékony védekezéssel hajszálnyi előnyt csikartak ki a szentesiek, a harmadik negyedben Dr. Bertók Gyula és Orosz Róbert összehangolt kombinációi háromgólos előnyt eredményeztek. A hajrában feljavultak a vendégek, de utolsó emberelőnyükkel nem tudtak élni. A találkozót 10-9-re a Bertók SC nyerte.

A Carnex-Szentes serdülő csapata hétvégén Budapestre utazott, ahol két mérkőzést várt a lányokra, de az egyiket megúszták szárazon. Az Angyalföldi Sportiskola gárdája ellen bajnoki aspiránshoz méltóan játszottak az ifjú hölgyek, 14-1-re kalapálták el őket. A másik, Győr elleni mérkőzés az ellenfél hiányában elmaradt, így 5-0-s diadallal a zsebében, az első helyről várja a rájátszásbeli folytatatást a fiatal Carnex.

A Kontavill-Szentes utánpótlás csapatai hétvégén két együttest látnak vendégül, szombaton az Eger, vasárnap a BVSC ellen kell felvenniük a harcot a fiúknak. A két derbi közül a vasárnapi lesz izgalmasabb, ugyanis a serdülő és az ifi csapat is egy nála hangyányit erősebb gárdával vívja meg a csatáját a dobogós helyekért. A mérkőzések mindkét napon 10, 11 és 12 órakor kezdődnek.

B.D.


<<< Vissza