<<< Vissza

Újra lépnek

2003. május 16.

 
Bizonyára sokan észrevették már, hogy a szentesi 1-es számú posta bejárati lépcsője javításra szorul. Emberek dolgoznak rajta. A munkálatokról Rózsa Jánosné, a Magyar Posta Területi Beruházási és Ingatlan Centrumának vezetője a következő tájékoztatást adta lapunknak.

"Az idei csapadékos tél megrongálta a szentesi 1-es számú posta lépcsőjének a szerkezetét. A probléma egyszerű okokra vezethető vissza. A lépcső acélszerkezete az épülettől külön készült annak idején, amiben kiöntötték a feljárót. Ennélfogva az épület és a lépcsőszerkezet mozgása nem volt egyforma. A lépcső megindult, süllyedt, repedezett.

A javítás a Magyar Posta Területi Ingatlan Centruma idei karbantartási terveiben szerepelt, sőt a közbeszerzési munkáknál is szerepeltették. Helyszíni munkavédelmi bejárás után a balesetveszély elhárítása miatt azonban gyorsan intézkedtek. A lépcső javítása várhatóan kétmillió forintba kerül. A munkákat a napokban kezdték el a lépcső lebontásával. A felújítás május végére készül el. A mozgáskorlátozottak számára a posta megközelítését már 1986-ban akadálymentessé tették."


<<< Vissza