<<< Vissza

Hullámvölgyben

2003. május 9.

 
A harmadik mérkőzésen sem sikerült begyűjteni az NB III-as listavezető Szentesi TE csapatának a három pontot. A fegyverneki fiaskó után mindenki győzelmet várt a négynapos ünnep alatt kétszer pályára lépő Kurca-parti legényektől. De a várt siker elmaradt. Pörgessük vissza az eseményeket időrendi sorrendbe. Az első ellenfél idegenben a Jászberény gárdája.

A kezdet sem mondható örömtelinek, hiszen a mérkőzésre küldött játékvezetői trió nem érkezett meg. Közösen elfogadott alkalmi bírói hármas dirigálta az összecsapást. A gárda kidolgozott néhány helyzetet, de mint az idén már oly sokszor, ismét kimaradtak. Az összecsapáson egyik csapat sem talált a kapuba, 0-0.

Következett a második fellépés hazai pályán, az Algyő ellen. A mérkőzésre kilátogató közönség várta a sikert, de csalódniuk kellett. A csapat az idény legrosszabb játékát produkálta. A győzelemre megvolt az esély, hiszen az ellenfél a 60. perctől 10 emberrel játszott. Sőt a hazaiak két büntetőt kihagytak. A szurkolók általános véleménye az, hogy óriási hiba volt mindkét 11-est Szarvassal rúgatni. A játék láttán füttyszó is hallatszott. Hiába voltak lehetőségek gólszerzésre, semmi sem sikerült, 0-0.


<<< Vissza