<<< Vissza

Vízilabda-körkép

2003. május 9.

 
Nem sikerült pontot rabolnia a Bertók SC-nek a jóval esélyesebbnek számító fővárosi KSI-tól. A Carnex-Szentes serdülő lánycsapata két hétvégi győzelmével viszont bebiztosította végső elsőségét.

Szombaton az OB I/B-s vízilabda-bajnokság 21. fordulójában a tabella hetedik helyén álló szentesiek hazai pályán látták vendégül a budapesti KSI gárdáját. A sportiskolások nevükhöz hűen már az első negyedben leiskolázták a hazaiakat. A mérkőzés végeredménye 15-4 lett a KSI javára. A Bertók SC következő mérkőzését május 11-én játssza a MAFC ellen.

A Carnex-Szentes utánpótlás csapatai közül a serdülők már az elmúlt hétvégén dűlőre vitték a bajnoki arany sorsát. A fiatal pólós lányok a legnagyobb rivális Dunaújváros ellen ugrottak vízbe, és Kozák László edző szerint minden játékos tudásának legjavát adva 4-3-ra múlták felül a Duna-partiakat. A másik, Kecskemét elleni derbin már sokkal jobban érvényesült a tudáskülönbség, simán 10-3-ra győztek a szentesiek, így izgalom nélkül várhatják a hétvégi utolsó két fordulót, amikor az UTE-vel és Hódmezővásárhellyel találkoznak a lányok.

A Carnex-Szentes ifi csapata jelenleg harmadik a bajnoki táblázaton, nekik is két találkozó van hátra a szezonból. A hölgyeknek az Angyalföld és a BVSC ellen kell május derekán vízbe szállniuk.

A Kontavill-Szentes fiú utánpótlás csapatai vasárnap az Eger gárdáit látják vendégül a ligeti uszodában.

B. D.


<<< Vissza