<<< Vissza

Győzelmek

2003. április 25.

 
Városunk két labdarúgócsapata húsvét ünnepén is begyűjtötte a győzelemért járó három pontot. A Szentesi TE NB III-as együttes Vásárhelyen vendégszerepelt. A Bíró-Márics, Erdei, Kerepeczky, Tóth-Kovács-Szarvas, Tóth Cs., Koncz, Pálfi (Kurucsai) - Török (Pálinkó), Nana (Kelemen) összeállítású Kurca-parti különítmény, az első negyedórában eldöntötte a három pont sorsát. Az összecsapás 11. percében Nana a kifutó hazai kapus felett emelt a hálóba.

A vásárhelyiek mindent megpróbáltak az egyenlítésért, de helyzetek sokaságát hagyták ki. A vendég szentesiek a 80. perctől Tóth Cs. kiállítása után tíz emberrel fejezték be a mérkőzést. A hármas sípszó után Bozóki Zoltán legénysége örülhetett a három pontnak.

A megye III. osztályában szereplő Szentesi Kinizsi Nagymágocs gárdáját fogadta. A mérkőzés elején a hazai csapat támadólag lépett fel, s Töröcsik és Balla találataival 2-0-ra vezetett. A kétgólos hátrányból felálltak a vendégek, hiszen egyenlítettek. Majd jött Katona találata, 3-2 a Kinizsinek. Fordulás után az elfáradt vendégek ellen Töröcsik újabb két gólja, majd Balla, Hidas, Lakatos, Rajos mattolta a vendégek hálóőrét. Lefújáskor 9-2-t mutatott az eredményjelző a Szentesi Kinizsi javára.

DVZ


<<< Vissza