<<< Vissza

Sporhírek röviden

2003. április 18.

 

Gólkülönbség döntött
Csak a jobb gólkülönbség döntött az Aranykalász csapat javára szombaton a sportcsarnokban rendezett hatcsapatos szenior teremlabdarúgó-tornán. A körmérkőzéses versengésen az Aranykalász végzett az első helyen, második az Old Boys Takarék gárdája lett, a bronzérmet a Bokafogó gárdája szerezte meg. A torna gólkirályi címéért járó különdíjat Bubori János vihette haza, a legjobb játékos díját Katona Attila kapta, míg a legjobb kapusteljesítményért járó ajándékkal Tibrik Imrét jutalmazták.

+++++++++++++++++++++++++++++

Jó kezdet
Lezajlott a hétvégén a Szentesi VSC 91-esek rögbiklub első tavaszi bajnoki mérkőzése. A szentesiek a Békéscsaba otthonában vendégszerepeltek szombaton. Sorozatos csabai támadásokkal indult a mérkőzés, a vendégek szinte csak védekeztek. Az öt román játékossal megerősített Békés megyei csapat mégsem tudta pontra váltani akcióit. A szentesi gárda viszont sikeresen használta ki az ellenfél hibáit és sorban szerezte a pontokat.
A második félidő végén csak egy szentesi játékos kiállítása után sikerült megszereznie becsületpontjait a hazaiaknak. A mérkőzés eredménye 54-5 lett a 91-esek javára. (Pontszerzők: Fekete 10, Tímár, Dobos 5-5, Szilágyi 7, Nagygyörgy 12, Baranyi 15 pont).

+++++++++++++++++++++++++++++

Rangadó
A labdarúgó megyei bajnokság III. osztályában: Zenner-Csongrád-Szentesi Kinizsi 2-1 (0-1).

Zenner-Csongrád: Palatinusz - Kozma, Szabó, Póth, Bencze, Győri, Kiri, Ormándi, Tar, Ruzsinszki, Góg. Csere: Palásti, Schal. Edző: Kurucz János.

Szentesi Kinizsi: - Szénási, Szél, Lakatos, Tóth I., Berezvai, Katona, Tóth Gy., Labádi, Birkás, Borák, Balla. Csere: Törőcsik, Rajos, Hidas, Trenka, Locskai. Edző: Tóth György.

Gólszerzők: Ruzsinszki, Góg, illetve Borák.

Kis István sportköri elnök: - Akadozott a játékunk, remélem azonban, hogy a csapat hamarosan kilábal a hullámvölgyből, azután ismét gólokkal szórakoztatjuk majd a közönséget.

Tóth György: - Rangadónak beillő, küzdelmes mérkőzést játszottunk az éllovas otthonában. Elmondhatom, talán eddigi legjobb játékunkat nyújtottuk Csongrádon.


<<< Vissza