<<< Vissza

Tavasz a természetben
 Művészeti verseny

2003. április 18.

 
A Szabadidős Sportklub és a Gyermekbarátok Egyesülete ez évben is megrendezi hagyományos képzőművészeti versenyét és kiállítássorozatát. A "Tavasz a természetben" címmel létrejött kulturális eseményt nagycsoportos óvodások, általános iskolások, valamint ifjúsági és felnőtt korú amatőr alkotók számára írták ki.

A verseny tervezete. A felnőtt és ifjúsági korúak kiállításának a Művelődési és Ifjúsági Ház ad helyet. Az alkotásokat május 7-éig lehet leadni az intézményben. A tárlat megnyitója és a díjak átadása május 9-én délután 5 órakor lesz. A kiállítás május 17-éig, munkanapokon 9-17 óráig tekinthető meg.

Az általános iskolások a Hegedűs László Helyőrségi Klubban adhatják le alkotásaikat május 5-én. A kiállítás megnyitója, egyben a díjak átadása május 9-én délután 4 órakor lesz. A tárlat május 17-éig, munkanapokon 10-l7 óráig látogatható.

A nagycsoportos óvodások munkáit szintén a Művelődési és Ifjúsági Házban várják. Az alkotások leadásának ideje: május 12. A megnyitó és a díjak átadása május 16-án délután 3 órakor lesz az intézményben. A tárlat május 23-áig, munkanapokon 9-18 óra között látogatható.

Az alkotásokat névvel és címmel kell ellátni, feltüntetve a mű címét is. A versennyel és a kiállításokkal kapcsolatban bővebb információt a Szabadidős Sportklub Tóth József utca 28/A szám alatti irodájában (szerdánként 15-17 óra között), vagy a tárlatot rendező intézményekben adnak.


<<< Vissza