<<< Vissza

Önkormányzati óra
A Rádió Szentes műsorában

2003. április 18.

 
Új műsorsorozattal jelentkezik a szentesiek rádiója a következő héttől. Az önkormányzat kapcsolatait bővíti majd a város lakóival a kéthetenként jelentkező fogadóóra. A városháza történéseit és az állampolgárokat érintő legfontosabb eseményeket ismerhetik meg a hallgatók a 60 perces műsor segítségével. Természetesen számítanak a hallgatók aktivitására és várják a telefonon feltett kérdéseket, de akár levélben és SMS segítségével is eljuttathatják kérdéseiket, véleményeiket a rádióban válaszoló önkormányzati, vagy intézményi vezetőknek. (A rádió címe: Szentes, Kossuth u. 1., telefon: 315-472, 315-482; SMS: 30-481-3888).

A rádiós fogadóóra lehetőséget teremt arra is, hogy a hallgatók jobban megismerjék a polgármesteri hivatal munkáját, illetve közvetlenül és gyorsan választ kapjanak a felvetett problémákra.

Az első rádiós fogadóórán április 23-án, szerdán 15 órakor Szirbik Imre polgármestertől kérdezhetnek a hallgatók. A sokszor megfogalmazott gondok mellett (mikor lesz végre a szentesieké a Petőfi Szálló, ki dönthet a gyógyfürdő árairól, multik uralják a városi kereskedelmet vagy kisebb üzletek) a frissen megfogalmazott problémákra, kérdésekre is szívesen válaszolnak a stúdió vendégei. A tervek szerint, kéthetenként mindig más vendég várja szerdán délutánonként a szentesi polgárok kérdéseit és véleményeit.


<<< Vissza