<<< Vissza

Sporthírek röviden

2003. április 11.

 

Tavasz-kupa
A szentesi Deák Ferenc Általános Iskola csapatának győzelmével zárult a múlt héten a sportcsarnokban rendezett Tavasz-kupa fiú utánpótlás kézilabdatorna. Az ötcsapatos versengésen az ezüstérmet a mindszenti Központi Általános Iskola gárdája szerezte meg. Harmadik helyen a Klauzál Gábor, a negyediken a Koszta József Általános Iskola csapata végzett.

Győzelem!
A Kontavill Szentes utánpótlás vízilabdacsapatai a BVSC II gárdáit látták vendégül vasárnap. Az ifik a mérkőzés eleji botladozás után megnyugodtak, és végül 7-5-re nyerték a találkozót, ezzel továbbra is második helyen állnak a bajnoki tabellán. A serdülők fölényes játékkal 16-7-re verték a fővárosiakat, így versenyben maradtak az érmekért folyó küzdelemben. A gyermekcsapat kitűnő védekezéssel 11-3-ra lépte le a budapesti vasutas csapatát. A legifjabbak jelenleg hatodikok a bajnoki táblázaton.

Teke
Az NB III-as bajnokságban szereplő Szentesi Tekézők Egyesületének csapata április 5-én a KÖSZOLG SC csapatát fogadta. A Szentesi TE összesen 2416 fát, a KÖSZOLG SC új pályacsúccsal 2570 fát ütött. A plusz 154 fáért járó 2 ponttal a KÖSZOLG SC csapata 6-2-re győzött.
A SZTE pontszerzői: Kemenesi Csaba 418, Farkas László 415 fát ütött.

Koncz mentett
Csekély különbséggel, de a Szentesi TE győzelmével zárult az NB III-as labdarúgóbajnokság 19. fordulójának mérkőzése, amit a listavezető a sereghajtó otthonában játszott. A Békésen vendégeskedő szentesiek első és egyetlen gólját szabadrúgásból Koncz Zsolt szerezte a találkozó 36. percében. A hárompontos siker után 15 ponttal vezeti a bajnokságot a Szentesi TE.

Újabb érem
Korcsik János (HMG) a Petőfi DSE cselgáncsosa részt vett a diákolimpia országos döntőjén. A junior B kategóriában induló diák a +90 kg súlycsoportban harmadik helyezést ért el. Testnevelője Kovácsné Kovács Éva, edzője Tóth Béla.

Diáksakk
Március 29-én Szegeden rendezték meg a diákolimpia megyei sakk döntőjét. A Klauzál Gábor Általános Iskola felső tagozatos leánycsapata sikeresen szerepelt és harmadik helyezést ért el.
A csapat tagjai: Czakó Orsolya, Horváth Tímea, Katona Tünde és Sipos Dorina.
Felkészítő tanár, edző: Kőhalminé Forrai Julianna


<<< Vissza