<<< Vissza

Szép sikerek

2003. április 11.

 
Az elmúlt napokban több rangos megmérettetésen vettek részt a Kiss Bálint Református Általános iskola diákjai.
Szegeden rendezték meg a NAP (Nemzeti Atlétikai Program) mezei futó versenyének megyei döntőjét. Az iskola 7-8. osztályos fiúcsapata (Kajtár Árpád, Hajdú Lajos, Komár Zoltán, Szénási Ferenc, Papp Norbert és Fejes János) megnyerte a korosztályos versenyt és bejutott a gödöllői országos döntőbe. A csapatot Muzsik Jánosné készítette fel.

Hódmezővásárhely adott otthont az Országos Mesevetélkedő megyei megmérettetésének, a Kiss Bálint Iskola 4. b osztályos tanulóinak csapata (Arató Sára, Hocheiser Beatrix, Sándor Kitty és Székely Gyula) megnyerte a versenyt és a veszprémi országos döntőbe jutott. Felkészítő tanítók: Fórián Noémi és Ráczné Miskolczi Erzsébet.
Március végén az iskola rendezte meg a református oktatási intézmények játékos sportversenyének megyei döntőjét. A versenyben az arany- és ezüstérmet a Kiss Bálint Református Általános Iskola A és B csapata szerezte meg. Edzőjük: Kósa Ágnes.

Szegeden tartották a Bendegúz Akadémia kis nyelvész versenyének megyei fordulóját. A 3. évfolyamon Martinka Mátyás 2. Kaszanyi Enikő 3. helyezést ért el. Mindkettejüket Csige Hajnalka készítette fel.
A Zrínyi Ilona országos matematikai verseny megyei döntőjében az iskola 3. évfolyamos csapata második lett. (A csapat tagjai: Martinka Mátyás, Mészáros Sára és Juhász-Bóka Bernadett.) Felkészítő tanáruk: Kósa Ágnes.


<<< Vissza