<<< Vissza

Egyhetes kavalkád
 

2003. március 21.

 
A hagyományokhoz híven az idén is megrendezi a Kiss Bálint Református Általános Iskola a Kiss Bálint 7 elnevezésű programját. Az egész hetes "kavalkád" március 24-én , hétfőn kezdődik.

15 órakor Marokkó - Az arab világ színeiről tart diaképes útibeszámolót Berkecz Pál (2-es terem). Március 25-én, kedden 8-11 óráig nyílt tanítási órák lesznek, 14 órakor megkoszorúzzák Kiss Bálint síremlékét a Szeder temetőben, 15.30 órakor lesz a Kiss Bálint-emléktábla avatása a parókia épületének falán (Kiss Bálint utca 2.), 17 órakor kezdődik "Az eklézsia tagjairól" Szentes népélete a XIX. sz. első felében című Kiss Bálint halálának 150. évfordulója alkalmából rendezett kiállítás megnyitója a Koszta József Múzeumban.

Március 26-án, szerdán 8-11 óráig nyílt tanítási órák, 16.30 órakor kulturális bemutató a Lajtha László Zeneiskolában, ahol fellépnek az iskola zeneiskolás növendékei, az iskolai énekkar, a vers- és prózamondó diákok. Március 27-én, csütörtökön Kopp Erika egyetemi adjunktus (Károli Gáspár Református Egyetem BTK Neveléstudományi Tanszék) előadásait hallgathatják meg az érdeklődők az iskola dísztermében. 14 órakor A reformpedagógia és a református iskolák lehetséges kapcsolódási pontjai, 16. 30 órakor Miért meséljünk? Mit meséljünk? - A meséről szülőknek, nevelőknek. Március 28-án, pénteken 10- 15 óráig bemutatkozik a kiskunfélegyházi Parakleitos Alapítvány, akik tavaszi könyvvásárt tartanak az egyházi könyvkiadók kínálatából, az iskola földszinti aulájában, 12 órakor az alsó tagozatosok játékos sportversenyére kerül sor a városi sportcsarnokban.

A héten a földszinti folyosó üvegablakain és a falakon az üvegfestő és a kézműves szakkörök diákjainak munkáit láthatják.


<<< Vissza