<<< Vissza

Új edző, jól seper

2003. március 7.

 
Az NB I-es női teremlabdarúgó-bajnokságon (futsal), a 2. csoport, középdöntőjének utolsó fordulóját Budaörsön rendezték. Az AL-KO Szentesi TE új edzővel, a népszerű popénekes Hevesi Tamás irányításával vágott neki a középdöntő utolsó fordulójának. Már korábban eldőlt, hogy a szentesi hölgykoszorú a legjobb négy között folytatja.

A záró fordulóban, két győzelem mellett egy döntetlent szerezve, hét pontot gyűjtve gyarapították pontjaikat. A budaörsi forduló eredményei:

AL-KO Szentesi TE-Szolnok 6-1. A lányok hozták a kötelező győzelmet. Gólszerzők: Körmöczi, Juhász, Csonka, Kiss E., Sebestyén, Rosta.
AL-KO Szentesi TE- Bp. Pepita Sárkányok 6-2. Ismét érvényesült a papírforma. Góllövők: Juhász 3, Sebestyén, Rosta, Kiss E.. Bp. REAC- AL-KO Szentesi TE 3-3. Hatalmas küzdelemben, bravúros pontszerzés az eddig pontveszteség nélkül álló fővárosiak ellen. Góllövők: Juhász 2, Sebestyén.
A középdöntő utolsó fordulójának további eredményei:
Bp. Pepita Sárkányok-Bp. REAC 0-10, Bp. REAC-Szolnok 14-1, Szolnok-Bp. Pepita Sárkányok 5-0.
A csoport végeredménye:
1. Bp. REAC 34 pont, 2. AL-KO Szentesi TE 23 pont, 3. Bp. Pepita Sárkányok 7 pont, Szolnoki MTE 6 pont.

Az első kettő jutott a legjobb négy közé, ahol csatlakozik hozzájuk a Bp. Hungária Rosco és a Szekszárd csapata. A mérkőzéseken a következő szentesi játékosok léptek pályára: Balázsné, Juhász, Kiss E., Kiss Á., Rosta.

Cserék: Milovanovics, Üveges, Sebestyén, Körmöczi, Csonka, Nana, Farkas és Tolnai (kapus).
Edző: Hevesi Tamás

Dunás Varga Zoltán


<<< Vissza