<<< Vissza

Az örök nőt köszöntjük!

2003. március 7.

 
Tisztelt Hölgyeim!

A 2003-as esztendő úgy hozta, hogy a nőnap az idén a hivatalos tavasz első hétvégéjére esik. Talán jelképes is, hogy a hosszú hideg, a szürkeség után a nőket, a szebbik nemet ünnepeljük.
Azokat a társainkat, akikkel nap mint nap együtt küzdjük meg az élet dolgait, osztjuk meg örömeinket és bánatainkat.

Lányokat és asszonyokat, akik a napi munka mellett nevelik a gyerekeket, viszik a háztartást, és helytállnak a második , a harmadik műszakban is.

Az örök nőt köszöntjük, akinek van egy kedves mosolya, jó szava, egy lágy mozdulata.
Az örök nőt - aki legyen akár kis fruska vagy nagymama - tudja mikor kell egy kicsit hisztizni, és mikor dorombolni ahhoz, hogy levegye a férfit a lábáról.

A nemzetközi nőnap az egyenjogúságért folytatott küzdelem részeként született, mégis azt kívánom, hogy sikeres pályájuk mellett maradjanak meg kedves, az életet szebbé tevő, igazi örök nőnek!

A hétköznapok rohanása sokszor figyelmetlenséget, konfliktusokat okoz. Ez a nap adjon alkalmat férfi társainknak arra, hogy odafigyeléssel, kedvességgel, egy szál virággal mosolyt varázsoljunk a környezetünkben élő lányok, asszonyok arcára.

A város valamennyi hölgyének - kicsiknek és örök ifjúknak - a nőnap alkalmából jó egészséget, boldogságot, álmaik megvalósulásához örömet nyújtó, segítő, megértő társakat kívánunk.

Szirbik Imre
polgármester

Szűcs Lajos
alpolgármester


<<< Vissza