<<< Vissza

Nyomul a Carnex

2003. február 28.

 
A lányok tovább-, a fiúk egy kis pihenőhöz jutottak. A németországi Hagenben rendezett LEN-kupa selejtezőn a középdöntőbeli folytatást jelentő második helyet szerezte a Carnex-Szentes női vízilabdacsapata.

Időrendi sorrendben a görögök és svédek legyőzése után egy, a holland Ravijntól elszenvedett fiaskó következett, de a hátralévő két mérkőzésen a házigazda Hohenlimburgert és a svájci Zürich csapatát már magabiztosan fektették két vállra a szentesi lányok. Március második felében Szicíliában az olasz Augusta, a spanyol Mediterrani Barcelona és az orosz Kirishi lesz a Carnex ellenfele, addig a magyar bajnokság bronzérméért harcolnak a lányok.

A Kontavill-Szentesnek minimálisnak is alig nevezhető esélye volt a Magyar Kupában. A budapesti 13-6-os kudarc után csak a tisztes helytállás lebegett a csapat előtt. A szombati hazai mérkőzés harmadik negyedéig állták is a sarat a fiúk, Szabó Nándor és Kiss István mellett Horváth Tamás is remek formát fogott ki, de a negyedik negyed fegyelmezetlen játékát megbosszulta a vasutas, így végül 12-5-ös BVSC győzelem született. A fiúk legközelebb március 15-én játszanak tétmecset, akkor a Szeged látogat hozzánk bajnoki mérkőzésre.


<<< Vissza