<<< Vissza

Szülők és tanárok bálja
A Deák suliban tartották

2003. február 28.

 
Ebben az évben is egy "szuperbulit" rendezett a Deák Ferenc Általános Iskola. Február 15-én a Hungerit Rt. ebédlőjében szülő-tanár bálat szervezett iskolánk. A fantasztikusan sikerült zenés esten senki nem unatkozott. A megnyitón iskolatársaim kitettek magukért, szép programokkal szórakoztattak minket.

Először iskolánk egyik tánccsoportját tekinthettük meg. Klasszikus palotást táncoltak, Tornyi Molnár Edit tanárnő készítette fel a 6. a és 6. b osztályosok tánccsoportját.
Utána iskolánk egyik specialitása következett, a kánkán. A 6. és 7. osztályosokból álló tánccsoportot Szilágyi Antalné készítette fel az előadásra. Harmadikként iskolánk egyik jeles tanulója Németh Feri verse következett, mellyel a versmondó versenyt is megnyerte. A negyedik műsorszámot szintén iskolánk tanulói adták elő, akik egyben az Alapfokú Művészeti Iskola tanulói is. A lányokat Szilágyi Andrea készítette fel. Végül, de nem utolsósorban iskolánk mazsorettcsoportja következett, akiket Vajdáné Balogh Ida tanárnő tanított be. A műsorok után egy kitűnő vacsorán vettünk részt.

A tombolán ismét fantasztikus nyeremények voltak. A buli reggel 6-ig tartott. Mindenki "karneválosan" érezte magát. A bál egyben jótékonysági bál is volt, hiszen a bevételt iskolánk alapítványa a játszóterünk felépítésére szánja, ezért az iskola nevében is köszönöm a szülőknek, hogy eljöttek erre a rendezvényre, és felajánlásaikkal terveink megvalósítását elősegítik.

Balogh-Szabó Renáta
7. B


<<< Vissza