<<< Vissza

Németből jók
 

2002. december 20.

 
November végén német versenyt szerveztek a Koszta József Általános Iskolában. A város és környékének 11 iskolája küldte el háromfős csapatát, hogy összemérje nyelvi kreativitását, tudását, ötletességét. A feladathalmazban voltak betű- és szótagrejtvények, keresztrejtvények, rajzos feladatok, földrajzi és biológiai feladványok, szövegértés, nyelvtani kérdések, stb. - tájékoztatta lapunkat Dévayné Szabó Éva munkaközösség-vezető. Mint elmondta, a versenyzők kedvükre válogathattak a feladatok között, a sokféleség mindenkinek biztosított sikerélményt.
A végeredmény. Első helyen végzett a Koszta József Általános Iskola csapata. Versenyzőik: Kovács Krisztina, Geönczeöl Zsófia, Molnár Fanni. Felkészítő tanár: Takács Lászlóné.

A második helyet a Fábiánsebestyéni ÁMK és Könyvtár (Havasi József Ervin, Berta Ádám, Szabados Erika, felkészítő Kokovai Ilona) csapata szerezte meg. Bronzérmes helyezést ért el a Petőfi Sándor Általános Iskola (Volosin Márta, Gyuricza Kitti, Molnár Gábor, felkészítő Kocsis László) csapata.


<<< Vissza