<<< Vissza

Kertváros díszei
 

2002. december 20.

 
Füsti M. Lajos önkormányzati képviselő meglepetést ígért a kertvárosiaknak, és az most megvalósult. Többedmagával (magánszemélyekkel, cégekkel) fénydíszeket állíttatott fel. Mint mondja, a Kertvárosban élő vállalkozók felajánlásából, adományaiból.

A 12 díszt a Kertváros négy kapujában, bejáratánál, valamint a városrész központjában helyezték el a Kossuth utcaiakhoz hasonlóan.

- Igazából ez egy kezdő lépés, nem kerestem meg mindenkit. Egyrészt idő hiányában, másrészt kíváncsi voltam, hogyan állnak hozzá az emberek. Jövőre szeretném folytatni. Vágyam, hogy még szebbé tegyük a városrészt.

Miért csinálja? Mint mondja, a városrész megérdemel egy olyan miliőt, amelyben vidámabban telnek a napjaik. Ezzel szeretne hozzájárulni a kertvárosiak boldog karácsonyához.

És természetesen megköszönöm mindazoknak, akik az elképzelésemet támogatták. Íme: Badár László, Bubor László, Csikai Miklós, Dögei Sándor, Füsti M. Lajos, ifjabb Füsti M. Lajos, Gergely Ferenc, Imre Péter, Imre Péterné, Kalamusz Endre, Keller Ferenc, Kertész Péter, Magyar Irén, Mácsai László, Mészáros Csaba, Móra József, Nagy István, Nádas csárda, Német István, Rákász Jánosné, Szabics Ferenc, Szarvas Pál, Szőri András, Várdai Béla, Verebély József.

(x)


<<< Vissza