<<< Vissza

Dulakodás a Jómadárban
 

2002. december 13.

 
Élelmiszereket és gyümölcsöt vittek el ismeretlenek néhány nappal ezelőtt a Szarvasi úton lévő egyik cég telephelyéről. Az éhes tolvajok által okozott kár mintegy 60 ezer Ft.
Közeledik a karácsony, néhány fontos dologra szeretnénk felhívni az Önök figyelmét, hogy tényleg felhőtlenül teljenek az ünnepek mindenki számára. Az olcsó karácsonyfa-izzók tömkelegéből igyekezzenek kiválasztani azokat, melyek forgalmazásához a KERMI is engedélyét adta.

Ha az ünnepeket otthonuktól távol töltik, érdemes az üresen hagyott házat, lakást őrző-védő céggel őriztetni, mert a betörők előszeretettel dolgoznak karácsonykor, szilveszterkor is.
A rendőrség kéri, hogy ha bárki az utcán hajléktalanokat lát feküdni, aludni, főleg az esti órákban, feltétlenül jelezzék ezt a mentők, a rendőrség felé, mert a nagy hidegben fokozott a kihűlés veszélye.

Végül pedig egy rendzavarásról, amely a Jómadár nevű szórakozóhelyen történt a napokban. Egy férfi, aki már alkoholt is fogyasztott, a játékgéppel került konfliktusba, olyannyira, hogy megrugdosta a gépet. A férfit kivezették az ivóból, közben a rendőrök is megérkeztek és elvitték a szerencsevadászt. A szóbeszéd szerint előkerült egy kés is, vér is folyt, ám a rendőrök nem találták meg a szúróeszközt, a vágás, tehát a randalírozó férfi ujján nem ettől, hanem üvegtől keletkezett. Az ügyben rendzavarás miatt indult szabálysértési eljárás.

H.V.


<<< Vissza