<<< Vissza

Családi sportnap
 

2002. december 13.

 
A Deák Ferenc Általános Iskolában egy új hagyomány vette kezdetét 2002. december 7-én.
Játszani hívtuk a szülőket. Azon a napon kb. 110 izgatott gyerek és felnőtt vette birtokába a tornatermet.

Senki nem tudta mi is vár rá.

Aztán jött a bemelegítés, az aerobic Edit néni vezetésével. A pattogós ritmusú zenére egyként mozdult idős és fiatal. Csapatonként 4 felnőtt és 6 gyerek alkotott egy csoportot. Mivel igen sokan voltunk, több fordulóban zajlottak az események. Szülő és tanár, tanító egyaránt segített a nehéz feladatokban. A kötélmászás a fiúknak és a régi deákos szülőknek ment a legjobban. A kosárra dobás a nyolcadikosoknak sikerült. A labdahajtás igazán izgalmasra kerekedett, a versenybírók alig győzték mérni az eredményeket. A kisebbek közül az Oberna Márta és Csorba tanár néni gyerekei tiszta, pontos játékot játszottak.

A verseny levezetésében a két testnevelő Vidovics Zoli bácsi és Kocsis tanár úr jeleskedett.

Mivel Miklós névnap után jártunk, természetesen megérkezett a Mikulás is.

Ő hirdette ki az eredményeket.

Arany, ezüst és bronzérmet kaptak csokival a helyezettek. S lássunk csodát: első lett a 3.b., a sok szülő kitett magáért, Janó Tibi bácsival.

Kellemesen elfáradtunk mindannyian. Örömünket tetézte: Tóthné Török Ildikó tanár néni kis kuktáival szenzációs uzsonnát készített nekünk. Kb. 600 szendvics fogyott el, közben jókat beszélgettünk.

A szülők és tanárok, gyerekek gratuláltak egymásnak, hiszen a tét: a jókedv, a mozgás volt ezen a napon.

Mindannyian, kik ott voltunk megfogadtuk, hogy hamarosan megismételjük e napot, elcsalva azokat is, akik most nem jöttek el.

Az ottlevők nevében köszönjük a szervezést


Balogh Sz. Renáta a 7.b-ből


<<< Vissza