<<< Vissza

Jótékonysági Bál
 

2002. december 13.

 
Harmadik alkalommal rendezte meg a Kiss Bálint Református Általános Iskoláért Alapítvány jótékonysági bálját 2002. november 23-án. Az adományok és a bevétel gyűjtésének célja a múlt évben elkészült játszótér kiegészítése egy fedett építménnyel, amely jó idő esetén számos program színteréül szolgálhat, mondta köszöntőjében Karikó-Tóth Tibor Igazgató Úr.

Az est háziasszonya dr. Mokbelné Bacsa Éva egy kis időutazásra invitált bennünket. A műsor első blokkjában reneszánsz társastáncot adtak elő a 6.b-s lelkes diákok, korhű ruhákban, Antalné Koncz Éva tanítványai. Majd dédszüleink hosszú téli estéit színesítő citerazene következett a városi citerazenekar előadásában, vidámságuk és jókedvük átáradt a közönségre. Végül a mai kort idéző táncelőadást mutatott be a 7.a osztály Köntös Judit koreográfiája alapján.

Az alapítványi gyűjtés hasznos céljain túl, a finom vacsora és kitűnő tánczene mellett eltölthettünk egy szép estét azokkal az emberekkel, akikre a legnagyobb kincsünket, a gyermekeink nevelését bíztuk.

Köszönöm azoknak, akik megszervezték, támogatták és jelenlétükkel erősítették közösségünket.

Pengő Ferenc


<<< Vissza