<<< Vissza

Megalakult a társulat
Szentesi csatornázók

2002. december 13.

 
A csatornaprogramban érintett 5678 egységből 3607 hivatalos képviselője volt jelen a csatornamű társulat szerdai alakuló ülésén. Az összejövetelen meghatározták az érdekeltségi egység fogalmát és az érdekeltségi hozzájárulás mértékét.

A jelen lévők döntöttek arról is, hogy a társulat legfőbb szerve a küldöttgyűlés, egy küldött 100 érdekeltet képvisel a jövőben. Az intéző bizottság elnökének, így a társulat első emberének Kocsis Lászlót, az ellenőrző bizottság elnökének Korom Pált választották.

Az előkészítő és szervező bizottság elnöke elmondta, hogy október 5-én kezdődött a szervezés és egy hónap alatt a érintettek 2/3-da megkötötte a lakás-takarékpénztári szerződést és vállalta a társulati tagságot. Jelenleg közel 90 százalékos a jelentkezés. Aki nem lépett be a társulatba, arra is érvényesek a közgyűlés döntései, ugyanazok a jogok és kötelességek vonatkoznak rá, mint a tagokra.
Kocsis László felhívta a figyelmet, hogy a lakás-takarékpénztári szerződések első befizetését december 31-ig kell teljesíteni. Aki még nem kötött szerződést, az változatlan feltételekkel 2002. december 31-ig megteheti a Szentes - Víz Kft-nél a Csongrádi út 3. szám alatt.

2003. január 1. után már a 2.900.- forintos szerződéskötési díjat is meg kell fizetni. A végső határidő 2003. július 31-ike. Ezt az időpontot követően már nem lehet a jelenlegi kedvező feltételekkel belépni a Szentesi Csatornamű Társulatba.

A Szentesi Csatornamű Társulatba belépett tagok jelentős része a napokban kapta meg az OTP Lakástakarék Pénztártól /OTP Bank Rt. LTP/ a lakáskassza befizetések csekkjeit, külön értesítés és a befizetendő összeg megjelölése nélkül. A lakáskassza szerződésben vállalt havonkénti 1.000.- Ft összegű befizetések első részlete 2002. december 31-ig esedékes. A továbbiakban minden hónapban 1.000.- Ft-ot kell befizetni a mellékelt csekken.


<<< Vissza