<<< Vissza

Megérkezett a Mikulás
 

2002. december 6.

 
A városba is megérkezett a Mikulás. A hét derekától több helyütt is találkozhattunk a nagyszakállú Télapóval. Elsők között a kórház gyermekosztályára látogatott el (képünk), majd csütörtökön a Tóth József Színházteremben, a Magyar Vöröskereszt területi szervezetének ünnepségén ajándékozta meg a gyerekeket. A Művelődési és Ifjúsági Házba december 8-án, vasárnap délután 4 órakor érkezik a Mikulás. A Pom-Pom együttes "Ernő - Mikulása" várja a város apró polgárait, hogy műsorát meghallgassák, megnézzék. A program végül is hagyomány már a szentesi gyerekek között.

A Pom-Pom együttes októberben részt vett a Danone-rendezvényén, minek köszönhetően láthatóak voltak az RTL Klub programjában is. Ez idő tájt Ernő-Mikulással járják az országot. Új műsorukról már kazettát adtak ki, a Mörfi Stúdióban most elkészült a CD-felvételük is. Mindkettő kapható az üzletekben, valamint a rendezvényeiken. Érdekessége a dolognak, hogy a december 8-áig vásárolt kazettában és CD-ben egy-egy tombolát rejtettek el, melyet december 8-án, az ifjúsági házban rendezett műsoruk alkalmával sorsolnak ki. A főnyeremény: egy-egy plüss elefánt és disc-man.
Jó tudni még, hogy a Mikulástól minden gyermek kap csomagot, a házban közben kézműves-foglalkozásokat tartanak és mesefilmet vetítenek.


<<< Vissza