Pedagógus napi elismerések

 

 

 

2009. június 6-án a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében a pedagógusnap alkalmából köszöntötték az óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az ünnepi műsorban közreműködött Nagy János karnagy, Lakatos Béla zongorán, a Petőfi Sándor Általános Iskola énekkara, valamint Szalai Róbert mondott verset. Szirbik Imre, a város polgármestere köszöntőjében kitért a pedagógusok áldozatos munkájára, amit „nem vastag kenyérért” tesznek. Nem könnyű a feladatuk, de nap mint nap, kedves erőszakkal késztetik tanítványaikat az új ismeretek megszerzésére.

 

Az esemény képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

 

 

 

Ezt követően Haskó Mihálynénak és Gerecz Elemérnek gyémántdiplomát, további 12 társuknak aranydiplomát adott át. Nyugdíjba vonulásuk alkalmából 14 vehették át a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet. Főtanácsosi címet Garainé Szász Katalin óvónő, tanácsosi címet Dr. Keresztesné Farkas Erzsébet tanárnő, munkatársi címet Sós Istvánné dajka kapott. Kiemelkedő munkájuk elismeréseként 12 –en vehették át a város emlékplakettjét.

Szakszervezeti vezetők közül 10 kapták meg az Ötvös József Emlékérem ezüst, illetve bronz fokozatát. Ezen az ünnepségen vehette át Almási Jánosné a címzetes igazgatói címét.

Szentes, 2009. 06. 09.

 

 

 

.