Zsoldos Napok

 

 

 

Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola 2006. október 18-20 között rendezte meg az intézmény alapításának 36., az iskola névadója halálának 101. évfordulója tiszteletére a "Zsoldos Napok"-at.

 

 

 

2006. október 18-án Bugyáné Bakó Veronika az iskola igazgatója köszöntötte a diákokat és a kollégákat, majd ismertette a következő három nap programját.

 

 

 

Az iskola ezeken a napokon inkább egy nagy játszóházhoz hasonlított, mert több teremben versenyeken vehettek részt a diákok.

 

 

 

Sport és műveltségi vetélkedőkön mérhették össze tudásukat a fiatalok, így a szellemi sport rajongói sakkozhattak, a fizikális sport szerelmesei súlyt emelhettek, de akik csak egy jót akartak (activity) ektivitizni azok is megtalálták számításukat.

 

 

 

Csütörtök délelőtt szituációs feladatokra jelentkezhettek az osztályok, amikor is az 50-es éveket kellett bemutatni élőképpel.

 

 

 

 

 

A harmadik nap végén rendezték meg a kilencedikesek gólyaavatóját, mely képes összefoglalóját az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg!

 

ZSOLDOS GÓLYABÁL

 

 

 

A gólyáknak 10 feladatot kellett teljesíteniük, melyeket önkéntesen lehetett elvállalni. Azért kérték, hogy a diákok nagyon aktívak legyenek, mert abban az esetben, ha senki sem jelentkezett akkor kiválasztották az Önként jelentkezőket.

A feladatok teljesítése során fontos volt a gyorsaság, ügyesség, kreativitás, de addig is amíg kezdetét veszi a gólyaavatás elsőként letették a gólyaesküt, mellyel elfogadták a Zsoldos Gólyák 10 parancsolatát.

 

A gólyaavatás képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

 

 

 

Szentes, 2006. 10. 25.

 

.