Debütáltak a székek

 

 

 

A mozi rajongók nagyon várták már a május 11-ét, mert ezen a napon nyitotta meg újra a kapuját az Őze Lajos filmszínház. És hogy miért is volt zárva közel 10 napig a mozi? Erről már írtunk melyet ITT elolvashatnak, de most jöjjön a "székdebütálás".

Az első filmvetítésre gyűltek a mozirajongók fogyott is a pattogatott kukorica, és megérkezett a nap díszvendége is Koltai Róbert. 

 

 

 

A fél három órakor kezdődő Világszám című filmet tekinthették meg először a nézők, mely végén találkozhattak a film rendező főszereplőjével Koltai Róberttel.

 

 

 

Jöttek is a kérdések a filmmel kapcsolatban és a válaszok után Koltai megpróbálta felhívni főszereplő társát Gáspár Sándort, de a kísérlet, csak kísérlet maradt.

 

 

 

 

 

A film végén nem maradhatott el az autogram osztás és a puszi!

 

 

 

Este fél hatkor kezdődött a zártkörű előadás, melyre a képviselő-testület tagjai, az intézményvezetők és a fanatikus moziba járók kaptak meghívást.

 

 

 

Az esti film előtt lett bemutatva a mozi új hangja, mely mostantól dolby stereo és ha a pályázat is úgy akarja az év végére ez átváltozhat dolby digital-ra. Molnár András a Vetítéstechnika tulajdonosa a hangrendszer kiépítője ismertette a technikai paramétereket a nézőkkel, mely után következett a Koltai Róbert rövid műsora. Természetesen a műsort filmvetítés zárta, melyen megtekinthettük a Montecarlo című filmvígjátékot.

Szentes, 2005. 05. 13.

 

 

 

.