Kedves Olvasók!

Az elmúlt héten szerkesztőségünk „pihent”, azaz kivettük rendes nyári szabadságunkat, és ez okból nem frissült újságunk. Azért pihenésünk alatt sem felejtettük el az olvasóinkat, és úti élmény-beszámolót készítettünk nyaralásunkról, hogy ezzel is megkönnyítsük a következő nyári nyaralások kiválasztását. Ezekben a beszámolókban az ország bemutatása mellett hasznos utazási tanácsokat is közreadunk, amelyekre ha figyelünk akár fele összegből is megúszhatjuk a nyári pihenésünket.

 

 

Görögország az egyik legfelkapottabb nyári úti cél. Köszönhetően csodás tengerpartjának és hangulatos szigeteinek. Sajnos az utóbbi években a tömegturizmus miatt megkopott igazi varázsa. Azoknak, akik egyénileg utaznak, még mindig tartogat az ország kellemes meglepetéseket és élményeket, melyekről ITT olvashatnak!

 

Úti élmény-beszámolónkat ITT tekinthetik meg!

 

 FIGYELEM!!!

Ha olvasóink közül valaki eljuttatja Szerkesztőségünkbe (E-mail-en) nyári nyaralásának történetét és tapasztalatát, akkor azt nagyon szívesen közzé tesszük, hogy ezzel is segítsük a jövő évi nyaralóhelyek kiválasztását!!!

Szentes, 2003. 08. 05.