SZENTES EXPO

2003. május 2-4.

 

 

 

Megnyitotta kapuját (és már azóta be is zárta) Városi Sportcsarnokban a Szentes Expo, amely eddig Kereskedelmi Napok és Vásár név alatt futott. A vasárnapig (2003. május 4-ig) nyitva tartó vásárban mintegy hetven cég kínálja termékeit és szolgáltatásait.

 

 

A város alpolgármestere, Szűcs Lajos nyitotta meg a kiállítás, majd a megnyitó után kiosztották a vásárdíjakat.

 

 

Termoker                                                                             Éger

 

Szentes város különdíját a helyi Termoker képviselőjének, Farkas Attilának adta át Szűcs Lajos alpolgármester. Fröhlich László a Lapcom Délmagyarország Kft. regionális értékesítési vezetője Szőrfi Attilát, az Éger Nyílászáró termékeiért jutalmazta.

 

 

Svédablak                                                                    Bajczár árnyékolástechnika

 

Molnár Anita, a Délvilág médiatanácsadója a Svéd Ablakgyártó Kft-nek adott át díjat. A Déli Apró lapigazgatója, Konkoly Béla Brezovai Sándornak, az Aprilia cég vezetőjének adott különdíjat. A vásár nagydíját az árnyékolástechnikával foglalkozó kisvállalkozó, Bajczár Sándor vette át az expót megrendező Berényiné Sarkadi Zsuzsától és Sipos Sz. Judittól.

 

                    

 

 

 

A kiállítók magas színvonalú standokkal rukkoltak elő, de a jó idő miatt (és a hosszú hétvége miatt) többen más programokat választottak, amelyek ráadásul ingyenesek voltak.

Az eddig megszokott rendezvényi dátum mindig április eleje volt, de most a szervezők úgy döntöttek, hogy a CONSTRUMA 22.Nemzetközi építőipari szakkiállítás után rendezik meg kiállításukat. Számos program volt ezen a hétvégén (Strand avató, Európa Party, Fürdőmajális, Fábiáni Lovasnapok, Csongrádi Sörfesztivál), amelyek nagyobb vonzerővel bírtak, min a Szentes Expo.

 

 

 

 

 

 

 

A szervezők a látogatóknak kedveskedve több programot is szerveztek, amelyek közül kiemelendő Kató néni (azaz Ihos József) műsora.

 

 

          

 

Volt hastáncosnő, divatbemutató, akrobatikus kerékpár-bemutató és még termékbemutatókkal csábították (több, kevesebb sikerrel) a nézőket, látogatókat a Városi Sportcsarnokba.

Szentes, 2003. 05. 06.