Sajtótájékoztató meglepetéssel

 

Szirbik Imre Szentes város polgármestere 2003. november 18-án sajtótájékoztatóra várta a környék médiaképviselőit, amelyen bejelentette, hogy harmadik fázisába lépett az a folyamat, amelyet 1997-ben kezdett el az Ipari Park létrehozásának céljából a város. Sajtótájékoztató keretében ismertették a Szentesi Ipari Parkban lévő Esze Tamás laktanya rehabilitációja keretében megvalósítani kívánt gazdaságfejlesztési, munkahely-teremtési, ipari- és intézményfejlesztési elképzeléseket, valamint a külföldi és hazai befektetőkkel folytatott tárgyalások eredményeit.

 

 

 

A meghívó ezt az egy napirendet közölte az újságírókkal, de a tegnap előtti (2003. november 17.) bírósági ítélet mellett, melyen a város első fokon pert nyert, és így közelebb került ahhoz, hogy elővásárlási jogával élve visszavásárolja a szentesi Petőfi Szálló épületét nem mehettek el szó nélkül az érintettek.

Szirbik Imre elmondta, hogyha megszületik a jogerős ítélet a szállóval kapcsolatban és élhet a város elővásárlási jogával, akkor akár 8 napon belül ki tudja fizetni a város a vételárat (20 millió forint+ÁFA).

 

 A sajtótájékoztatón elhangzott hanganyagok

Petőfi Szálló hanganyaga:                     Ipari Park hanganyag:

                                    1,97 MB                                                                   1,68 MB

Szentes, 2003. 11. 19 .