2009. május 22.

Kerékpárverseny és túra

A múlt hétvégén került sor a St. Jupát SE. idei első kerékpárversenyére - nagy érdeklődés mellett -, mely teljesítménytúra is volt egyben. A JOKER kerékpáros verseny mezőnye a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok mellől indult, hogy legyőzze az idei két versenytávot.

Igaz a szervezők - mint elmondták - a rövidebb kört mindenkinek ajánlották, hiszen azt kellemes, könnyed tempóban is lehetett teljesíteni, ennek ellenére a nevezők felkészültségükről tettek tanúbizonyságot, hiszen többen voltak, akik már körülbelül egy óra alatt visszatértek az expo standjai mellett felállított versenyközpontba. A hosszabb távon főként rutinosabb versenyzők indultak, köztük szolnokiak és szegediek is, de egyesek életük első versenyén kategóriájukban az első tízben végeztek. A St. Jupát SE. pedig az útkereszteződésben má-szófalat is állított, amelyet a rendezvény ideje alatt nemcsak a versenyzők, hanem az érdeklődők is kipróbálhattak. Egészen az eredményhirdetésig, amelyről a jól teljesítők érem és serlegdíjazással térhettek haza. Illetve a székesfehérvári Andromeda Travel Kft. jóvoltából a családi és a férfi abszolút kategória győztesei 3-3 fős görögországi szálláslehetőséget is kaptak teljesítményük díjazásaként a II. JOKER Amatőr Kerékpárversenyen és Teljesítménytúrán.

Ha valaki úgy érzi, hogy információ hiányában lemaradt a versenyről vagy előnevezésről, akkor regisztráljon egy e-mail elküldésével a jupat@jupat.hu internetes címen, hogy az egyesület többi versenyéről személyesen értesítést kapjon.

Eredmények:

3-4. kcs., férfi, 19 kilométer: 1. Szaszkó Dominik, 2. Dandé Marcel, 3. Bocskay István Bogdán. 5-6. kcs., férfi 19 kilométer: Kóródi Csaba Antal. 7. kcs., női, 19 kilométer: 1. Bocskayné Király Edit, 2. Marton Csilla. 7. kcs., férfi, 19 kilométer: 1. Aranyi László, 2. Samu Róbert, 3. Enyedi Balázs. 8. kcs., női, 19 kilométer: 1. Vajkó Ildikó, 2. Valkai Attiláné, 3. Rozgonyi Lajosné. 8. kcs., férfi, 19 kilométer: 1. Ujlaky Tibor, 2. Ignácz János, 3. Mészáros Zoltán. 5-6. kcs., férfi, 53 kilométer: 1. Sinkó Dávid, 2. Ladányi Richárd, 3. Huszka Gábor. 7. kcs., férfi, 53 kilométer: 1. Suhajda Balázs, 2. Csala Viktor, 3. Bodrogi Csaba. 8. kcs. férfi, 53 kilométer: 1. Labancz István, 2. Valkai Zsolt, 3. Molnár Imre.

Abszolút, női kategória, 19 kilométeres versenytáv: 1. Vajkó Ildikó, 2. Bocskayné Király Edit, 3. Marton Csilla.

Abszolút, férfi kategória, 53 kilométeres versenytáv: 1. Suhajda Balázs, 2. Csala Viktor, 3. Bodrogi Csaba.

A családi kategória 19 kilométeres versenytávjának győztesei: Hajós Ferenc, Hajósné Király Mária, Hajós Ferenc, Hajós Henriett.