2009. május 22.

Egészségünk védelmében

Dr. Döncző Margit Egészségcentrumot tart fenn Cserkeszőlőn. Amiért lapunkban is írunk róla, az azért van, mert hetente egy nap Szentesen is találkozhatunk vele. A doktornő modern eszközökkel és módszerekkel átfogó képet ad páciensei egészségi állapotáról.

Vizsgálatai:

Számítógépes érvizsgálat arteriográffal

Egy új diagnosztikai módszer, amelynek segítségével gyorsan, egyszerűen felvilágosítást kaphatunk arról, hogy ereink állapota mennyire van összhangban korunkkal. Segítségével megtudhatjuk, hogy az érelmeszesedés elkezdődött-e már, van-e valahol érszűkület? Mindezt még olyan korai stádiumban, amelyben még diétával, mozgással, esetleg gyógyszeres beállítással és fokozott odafigyeléssel érrendszerünk állapota javítható.

Termográfiás vizsgálat (hőtérkép)

Alkalmazásával ki lehet mutatni, az emberi szem számára is láthatóvá lehet tenni a szervezetünkben zajló hőmérséklet-változásokat. (Képünk) Alkalmas a szervezetben zajló akut és krónikus gyulladásos folyamatok, izületi megbetegedések, keringési zavarok korai felismerésére. A kamera a testtel nem érintkezik, és az előző vizsgálathoz hasonlóan teljesen fájdalommentes.

Fogyókúra

A kövérség napjainkra népbetegséggé vált. A vizsgálat lényegében életmódváltással jár: a páciensnek hozzá kell szoknia, hogy naponta csak háromszor étkezhet. Legújabban ez már a cukorbetegeknél is bevált. Arra szolgál, hogy a cukortar-talékokat - amelyek az izomzatban és a májban vannak felhalmozva -, elégesse, és ezzel a zsírégetés mihamarabb megkezdődhessen. A program lehetővé teszi a súlycsökkenést anélkül, hogy az izomzat jelentős mértékben leépülne. Ezáltal megakadályozza a jojó effektust, mert a szervezet nem fúj éhségriadót.

Dr. Döncző Margit ezt a három vizsgálatot végzi Szentesen, a Gyógyászati szaküzlet rendelőjében hetente egyszer hétfőn, időpontegyeztetéssel a 06-30/382-0687-es telefonszámon, illetve Cser-keszőlőn a Vörösmarthy 1. szám alatt bármikor. A fogyókúrás rendszernek van egy honlapja is:

www.premiumhealth.hu

(X)