2009. április 24.

CERAGEM = EGÉSZSÉG

Szeretné visszanyerni elveszettnek hitt egészségét? Ha igen akkor várunk minden kedves vendéget a szentesi CERAGEM központba (Klauzál u. 20. a volt Cipőipari KTSZ emeletén).

Április 28-án, kedden 14 órakor tartandó SZEMINÁ-RIUMRA, amelyet PARK DONG YEOL dél-koreai régióvezető tart.

Hazánkban 2008. október 10-től a CERAGEM-E GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ.

A jelentős általános állapot javulás mellett mozgásszervi betegségek, gerincet érintő reumatikus elváltozások, hátfájás, derékfájás, porckorongsérv és daganatos betegségek esetén egyaránt kiemelkedő javulás tapasztalható.

A Szentesen is kipróbálható CERAGEM-E gerinckezelő készülék, mely egységesített alternatív gyógymódok kombinációjával éri el kiemelkedő hatását.

Egyrészt a chiropraktikát (hátgerincmasszázst ) alkalmazza, tehát ellazítja a görcsös, megfáradt izomzatot a gerincvonal rendellenességeinek korrigálásával.

Feloldja a gerincoszlopra nehezedő nyomást, az izomgörcsök fellazítását követően tehermentesíti az idegeket.

SZOLGÁLTATÁSUNK
TÉRÍTÉSMENTES!
A masszázs továbbá helyreállítja a csigolyákat, ezáltal feloldja a porckorongokra nehezedő nyomást. A tehermentesítésnek köszönhetően a porcok ismét megtelnek szövetnedvekkel, így gyakorlatilag a porckorong megújul. A kezelés hő- és fényterápiával egészül ki, amely szintén a keleti gyógyászat hagyományos módja. Fizikai reakciót vált ki, ami elősegíti az egészség helyreállítását.

A CERAGEM-E gerinckezelő készülék egyik legfontosabb része a Jáde kövekkel borított projektor.

A Jáde egy féldrágakő, amelyet ugyancsak évszázadok óta használnak a távol-keleti gyógyászatban, mert segít stimulálni a csí-t (belső energiánkat). Megtartja a hőt és ezt testünknek átadja. A fényterápia megvalósítása -az infravörös tartományon túli és a hélium sugárzóknak- a Jáde kövek közvetítésével történik.

Címünk változatlan:
Szentes, Klauzál u.20.
Tel: 63/312-898, 70/370- 5943, 70/953-6023.
www.ceragem-szentes.eoldal.hu
email cím: ceragemszentes@gmail.com