2009. február 13.

EGÉSZSÉGKUCKÓ-HÍRADÓ

"Egészség"-ben gondolkodó...

Az Egészségkuckó 2008. december 1-jén nyitott. Nagy örömmel tapasztalom, hogy egyre többen érdeklődnek. Szeretném összefoglalni a kuckóban igénybe vehető szolgáltatásokat. De először megosztom Önökkel miért is találtam ki ezt a helyet. 20 évet dolgoztam kórházban és sokszor azon gondolkoztam, hogy miért a betegséget kezeljük? Inkább az egészséges testet gondozzuk és becsüljük meg. Így jött a gondolat az Egészségkuckó megszületéséhez.

"Az egészség a testi, lelki, szellemi jólét állapota, nem csak a betegség hiánya." Így határozza meg az egészség fogalmát a WHO (Egészségügyi Világszervezet).

Gyakran rácsodálkozom a magyar nyelv szépségére, játékosságára, igazságaira. Azt mondjuk egészség, tehát egészben vagyunk, és ehhez az "egészhez" hozzátartozik a testünk, lelkünk, szellemünk. A három dolog összefügg egymással, bármelyiknél valamilyen zavar lép fel , bizony előbb vagy utóbb zavar támad a másik két összetevőnél is.

Az utóbbi időkben örömmel tapasztalom, hogy egészség-tudatosabbak az emberek, jobban figyelnek testükre, egészségi állapotukra. Örömmel hallgatom vendégeim  beszámolóját a bennük végbemenő változásokról, a jelekről amiket szervezetük küld nekik. Bizony az Egészségkuckóban mindig van egy kis házi feladat is a vendégeknek. A kezelések utáni napokban megfigyelik ezeket a változásokat és a következő alkalommal erről beszélgetünk hosszabban-rövidebben, igénytől függően és ami nagyon fontos figyelünk EGYMÁSRA.

Az a célom, hogy az Egészségkuckó ne "csak" egy maszszázsszalon legyen, hanem egy olyan hely, ahol a kényeztető masszázs kellemes hatásain kívül lelki megnyugvásukat és szellemi épülésüket is megtalálják.

A mai türelmetlen, rohanó világban még fontosabb az ,hogy legyen legalább heti 1-2 óránk magunkra. Ezek az órák sokat kamatoznak nekünk a mindennapjainkban, ne sajnáljuk magunktól. A "kamat": türelmesebbek vagyunk, nagyobb az energiánk, tűrőképességünk, jókedvűek vagyunk, pozitívabban gondolkodunk. Ugye már is megérte.

Látogasson el az "Egészségkuckóba"! Vegye igénybe a szolgáltatásokat és kezdjen új, vidámabb életet!  Szolgáltatásaim: Frissítő masszázs, fogyasztó zsírégető masszázs, aromaterápiás masszázs, életmód-tanácsadás, Ceragem masszázs.

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra 1000 Ft-os akció az Egészségkuckóban. Február 16-20-ig minden masszázs 1000 forint. Jelentkezzen minél hamarabb, mert az időpontok hamar betelnek!

Lepje meg szeretteit az Egészségkuckó szolgáltatásaival, ajándékutalvánnyal

Mindenkinek jó egészséget, vidám napokat kíván Mészárosné Osztás Mária.

Internet: www.szentesinfo.hu /egeszsegkucko
Bejelentkezés: 20/436-33-22
Szentes, Mátyás király utca

(X)