2008. július 4.

Foci-humor

Vadásztunk a focimecscsek kommentátorainak véletlenül, vagy szándékosan elkövetetett be-és elszólásaira, "aranyköpéseikre", melyek így, vagy úgy, de elszálltak az éterben, és általunk humorosnak találtattak.

Döntő a 2000-es Európa-bajnokságon, (Franciaország-Olaszország) az aranygól után Hajdú B. István: "A királynőnek most magyarázzák el, miért lett vége a mérkőzésnek."

A 2008-as labdarúgó Eb nyitómeccse, (Svájc-Csehország) Somos Ákos: a cseh játékos "belőtte magát. természetesen labdarúgó értelemben"

(Portugália-Törökország) Egri Viktor: "Ez Pepe első gólja a válogatottban." (rövidesen kiderül, hogy les) ". ez Pepe nulladik gólja a válogatottban"

"Kakan Balta elfeküdt, ez pedig már veszett balta nyele a törököknek."

(Németország-Lengyelország) Gundel Takács Gábor: "Hú, ez fáj, tényleg fáj, higygyék el, hölgyeim!" (egy érzékeny pontján eltalált német játékos láttán)

"Schweinsteiger feltúrta a pályát. Ez egyébként nem azért jutott eszembe, mert a schwein disznót jelent."

(Görögország-Svédország) Somos Ákos: "Ebben a görög szendvicsben egy egészséges ember sem lenne szalámi, nemhogy egy bordarepedt."

"Azt mondják, Nikopolidisz George Clooney klónja. Akkor szokva van a vészhelyzetekhez. Ez most az."

(Svájc-Törökország) Somos Zoltán: "Áll, mint Demis Roussos a rivaldafényben, hogy miért nem adja neki senki a labdát."

(Görögország-Oroszország) Somos Ákos: "Görögországnak kifelé áll a rúdja"

(Törökország-Csehország) Egri Viktor: Emre Asik sárga lapja után: "Jobb az Emre. másik."

(Németország-Törökország) Gundel T. Gábor: "Rolfes egy fejjel magasabb, viszont egy fejjel butább, amiért így lefejelte Ayhant."

"Fatih Terimről mondta Somos Ákos kollégám, hogy úgy néz ki, mint egy örömapa hajnali 2-kor. Most is így viselkedik, pedig még csak negyed 10 lesz 3 perc múlva."

2008-as Eb-döntő (Spanyolország-Németország) Egri Viktor: "Iniesta összecsomózta Mertesacker lábát egy csellel, aztán a visszacsellel ki is csomózta."

"A Brandenburgi kapu megvan, de a spanyol kaput nem találják a németek."

Összeállította:
Darók József